Previous Next
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Orrpiercing

A STUDEX cég professzionális MediSept® rendszerével, közel két évtizede dolgozom.
Az eljárás teljességgel biztonságos, egyedülálló. Nincs szükség beszúró tűk használatára, mivel az ékszer behelyezése a lövés pillanatában egyből helyére kerül. Az eljárás steril, gyors és fájdalommentes. A tökéletes mérnöki fejlesztés egy korszerű, problémamentesen gyógyuló lyukasztást eredményez.

Orrlyukasztás menete:

Az orr fertőtlenítését követően, berajzolom az ékszer legoptimálisabb helyét. Mindig pontosan átbeszéljük vendégeimmel, a későbbi orrékszer hordási igényeit. Ha a jövőben karika ékszert szeretne a páciens, a lukasztás optimális helyének megjelölése más területre kerül. Ezt követően belehelyezem a steril kapszulát az orrlyukasztó rendszerbe, majd egy rövid, gyors mozdulattal belövöm az orrba. Az ékszer egyből az orrba kerül, a legkisebb szöveti roncsolást okozva. Vendégeim jelzése is alátámasztja, hogy az eljárás nem jár fájdalommal és nem vérzik.

Studex orrlyukasztó rendszer:

A MediSept lyukasztó készülék a tűvel, branüllel történő lyukasztással ellentétben, egyszerűen és könnyedén egyből behelyezi az orrékszert. Az orrlyukasztó készülékbe belehelyezett kapszula által az ékszerhez nem érünk hozzá, így az steril marad. A rendszer precizitása hajszálpontos munkát tesz lehetővé.

Orrlyukasztó kapszulák:

Orrékszereim a MediSept sterilizált kapszuláiban helyezkednek el, orvosi titánból készültek. Az ékszer nem okoz allergiát, nikkel-, ólom-, kadmium- és kobaltmentesek, megfelelnek az EU nikkel rendeletének és az amerikai FDA-irányelveknek is (Amerikai Élelmiszerés Gyógyszerhatóság). Megbízható összetételüknek köszönhetően bátran ajánlom minden érdeklődőnek, mivel a lövés után sem okoz a hordásuk problémát. Pár hét elteltével átcserélhető, szintén kínálatunkban szereplő titánium vagy arany ékszerekre.

Orrlyukasztás utókezelés:

A lyukasztást követően az orr ápolásáról megfelelő tájékoztatást kapnak vendégeim. A következő helyes tisztántartást és kezelést javaslom:

 • Mindig tiszta kézzel történjen az ékszer óvatos tekerése. Erre azért van szükség, hogy a lyukasztást követő vérsavó kicsapódása miatt, tisztán maradjon a lyuk.
 • Az orr csepegtetését az általam javasolt utókezelő folyadékkal végezze (MediSept Piercing Care Gel), napi 3-4 alkalommal a lövést követő időszakban.
 • 2-4 hét elteltével javaslom az esetleges ékszer cserét.
 • Sérülés esetén az orrékszert ne vegye ki, a megfelelő kezelést így az ékszer orrban maradásával végezze.
 • Orrékszer nélkül ne hagyja az orrát, mert a lyuk regenerálódik, akár órákon belül újra benő.
 • Javaslom későbbiekben az ékszer és az orr havonkénti tisztítását. A tisztítást követően, azonnal helyezze vissza az ékszert.

Orrpiercing ár:

A Studex orrlyukasztó készülékével végzem az orrlyukasztást.

Az ár tartalmazza:

 • ékszer behelyezése
 • egy darab orrékszer
 • MediSept Piercing Care Gel -ápológél
 • otthoni ápolási tájékoztatás

ÁRLISTA

Egyéb kérdése esetén keressen elérhetőségeimen, szívesen tájékoztatom!

Skublics Krisztina
kozmetikus, fül-, orr- és köldöklyukasztó szakember
Mobil: + 36 309031-600
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM

+36 30 9031600

Bejelentkezés vagy felmerülő kérdések esetén hívjon bizalommal!
Ha nem ért el, rövid időn belül visszahívom!
Addig is kérném szíves türelmet! Köszönöm!

 • Hévízen:
  H, K, CS: 8.30–15.30
  P: 8.30–18.00
  SZ: 8.00–12.00

 • +36 30 9031600

 • Zalaegerszegen:
  Szerdánként bejelentkezés alapján!

 • info(kukac)visage.hu

Üzenetküldés

© 2021 profifulbeloves.hu. Minden jog fenntartva.