Previous Next

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Orrpiercing

A STUDEX cég professzionális MediSept® rendszerével, közel két évtizede dolgozom.
Az eljárás teljességgel biztonságos, egyedülálló. Nincs szükség beszúró tűk használatára, mivel az ékszer behelyezése a lövés pillanatában egyből helyére kerül. Az eljárás steril, gyors és fájdalommentes. A tökéletes mérnöki fejlesztés egy korszerű, problémamentesen gyógyuló lyukasztást eredményez.

Orrlyukasztás menete:

Az orr fertőtlenítését követően, berajzolom az ékszer legoptimálisabb helyét. Mindig pontosan átbeszéljük vendégeimmel, a későbbi orrékszer hordási igényeit. Ha a jövőben karika ékszert szeretne a páciens, a lukasztás optimális helyének megjelölése más területre kerül. Ezt követően belehelyezem a steril kapszulát az orrlyukasztó rendszerbe, majd egy rövid, gyors mozdulattal belövöm az orrba. Az ékszer egyből az orrba kerül, a legkisebb szöveti roncsolást okozva. Vendégeim jelzése is alátámasztja, hogy az eljárás nem jár fájdalommal és nem vérzik.

Studex orrlyukasztó rendszer:

A MediSept lyukasztó készülék a tűvel, branüllel történő lyukasztással ellentétben, egyszerűen és könnyedén egyből behelyezi az orrékszert. Az orrlyukasztó készülékbe belehelyezett kapszula által az ékszerhez nem érünk hozzá, így az steril marad. A rendszer precizitása hajszálpontos munkát tesz lehetővé.

Orrlyukasztó kapszulák:

A belövős orr ékszereim a MediSept sterilizált kapszulában helyezkednek el, orvosi titánból készültek. Az ékszer nem okoz allergiát, nikkel-, ólom-, kadmium- és kobalt mentes, megfelelnek az EU nikkel rendeletének és az amerikai FDA-irányelveknek is (Amerikai Élelmiszer és Gyógyszerhatóság). Megbízható összetételüknek köszönhetően bátran ajánlom minden érdeklődőnek, mivel a lövés után sem okoz használatuk problémát.

Végleges ékszer:

Pár hét (3-4) elteltével a belövős ékszer titánium-, nikkelmentes orvosi fém- vagy arany-ékszerre cserélendő, melyek üzletemben is megtalálhatóak! A biztonságos és gyulladás mentes használathoz elengedhetetlen a megbízható forrásból származó ékszerek kiválasztása!

Orrlyukasztás utókezelés:

A lyukasztást követően az orr ápolásáról megfelelő tájékoztatást kapnak vendégeim. A következő helyes tisztántartást és kezelést javaslom:

 • Mindig tiszta kézzel történjen az ékszer óvatos tekerése. Erre azért van szükség, hogy a lyukasztást követő vérsavó kicsapódása miatt, tisztán maradjon a lyuk.
 • Az orr csepegtetését az általam javasolt utókezelő folyadékkal végezze (MediSept Piercing Care Gel), napi 3-4 alkalommal a lövést követő időszakban.
 • 2-4 hét elteltével javaslom az esetleges ékszer cserét.
 • Sérülés esetén az orrékszert ne vegye ki, a megfelelő kezelést így az ékszer orrban maradásával végezze.
 • Orrékszer nélkül ne hagyja az orrát, mert a lyuk regenerálódik, akár órákon belül újra benő.
 • Javaslom későbbiekben az ékszer és az orr havonkénti tisztítását. A tisztítást követően, azonnal helyezze vissza az ékszert.

Orrpiercing ár:

A Studex orrlyukasztó készülékével végzem az orrlyukasztást.

Az ár tartalmazza:

 • ékszer behelyezése
 • egy darab orrékszer
 • MediSept Piercing Care Gel -ápológél
 • otthoni ápolási tájékoztatás

ÁRLISTA

Egyéb kérdése esetén keressen elérhetőségeimen, szívesen tájékoztatom!

Skublics Krisztina
kozmetikus, fül-, orr- és köldöklyukasztó szakember
Mobil: + 36 309031-600
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM

+36 30 9031600

Bejelentkezés vagy felmerülő kérdések esetén hívjon bizalommal!
Ha nem ért el, rövid időn belül visszahívom!
Addig is kérném szíves türelmet! Köszönöm!

 • Hévízen:
  H: 8.00-14.00
  K: Zárva
  Sz: 8:30-16:00
  Cs: 8:00-17:00
  P: 8.00-18.00
  Szo, V: Zárva
  Időpont egyeztetés szükséges!

 • +36 30 9031600


 • info(kukac)visage.hu

Üzenetküldés

© 2023 profifulbeloves.hu. Minden jog fenntartva.