Standard Szolgáltatások

1998 óta vállalom csecsemők, kisgyermekek, tinik és felnőttek fülbelövését a Studex System 75 professzionális készülékkel. Tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy a pisztoly csendes, pontos és gyors munkavégzést tesz lehetővé, így nagy biztonsággal helyezem be a kiválasztott zárt rendszerű, steril fülbevalókat.

Previous Next

A STUDEX cég professzionális MediSept® rendszerével, közel két évtizede dolgozom.
Az eljárás teljességgel biztonságos, egyedülálló. Nincs szükség beszúró tűk használatára, mivel az ékszer behelyezése a lövés pillanatában egyből helyére kerül. Az eljárás steril, gyors és fájdalommentes. A tökéletes mérnöki fejlesztés egy korszerű, problémamentesen gyógyuló lyukasztást eredményez.

Previous Next

A Medisept® köldöklyukasztó rendszerével 2012 óta végzem a köldök lyukasztását.
Az eljárás teljességgel egyedülállóan biztonságos. Nincs szükség beszúrótűk, branül használatára, mivel az ékszer behelyezése a lövés pillanatában egyből a helyére kerül. Az eljárás steril, gyors és szinte fájdalommentes. A tökéletes mérnöki fejlesztés egy modern, problémamentesen gyógyuló lyukasztást eredményez.

Previous Next

Üzletemben vendégeimnek lehetősége van a korrekciós lyukasztásra!

Nők, férfiak, gyermekek, csecsemők szülei fordulnak hozzám kétségbeesetten, hogy rossz helyre került a saját vagy gyermekük fülbevalója. Sok esetben előfordul, hogy a karika fülbevalók, nem párhuzamosan, hanem merőlegesen helyezkednek el az arc vonalához képest. Esetlegesen nem tud a páciens fülbevalót hordani, a megnyúlt, átszakadt füllyuk miatt. Öröm számomra, ha segíthetek!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM

+36 30 9031600

Bejelentkezés vagy felmerülő kérdések esetén hívjon bizalommal!
Ha nem ért el, rövid időn belül visszahívom!
Addig is kérném szíves türelmet! Köszönöm!

 • Hévízen:
  H: 8.00-14.00
  K: Zárva
  Sz: 8:30-16:00
  Cs: 8:00-17:00
  P: 8.00-18.00
  Szo, V: Zárva
  Időpont egyeztetés szükséges!

 • +36 30 9031600


 • info(kukac)visage.hu

Üzenetküldés

© 2023 profifulbeloves.hu. Minden jog fenntartva.