Kérdések - Profi Tippek

KÉRDÉSE VAN ? BIZONYTALAN ?

Itt megtalálja a választ!

Ezen az oldalon a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és az azokra adott válaszokat gyűjtöttem össze. A füllyukasztást megelőzően sok szülőt megnyugtat, ha még a hozzám érkezés előtt tisztábban látja a fülbelövés menetét, illetve az azt követő ápolási szokásokat! Ha Önnek bármilyen területen kérdése, kérése lenne, esetleg itt nem talált erre vonatkozó választ, írjon nekem, szívesen segítek! Ha nem ért el telefonon, hamarosan visszahívom!

Fülbelövés előtt

Mikortól ajánlott gyermekemnek a fülbelövés?

Szakmai tapasztalatom, hogy újszülött kortól a gyermek 2-3 hónapos koráig a legideálisabb a kisbaba fülének lyukasztása. Ebben az időszakban a picik még nyugodtak, keveset mozgolódnak, sokat alszanak. ​Természetesen, ha az ezt követő időszakban szeretné kilövetni gyermeke fülét, ennek sincs semmi akadálya.

Nagyobb gyermekeknél mindig a saját döntést és elhatározást tartsuk szem előtt. Ha gyermeke már 3-4 éves korban kitartóan emlegeti, hogy szeretne fülbevalót, bátran megpróbálkozhatnak vele. Nagyon sok ügyes, talpraesett kisgyerekkel találkoztam már, de előfordul, hogy 7-8 évesen is tartanak a beavatkozástól.

PROFI-Tipp: Tapasztalatom, hogy 2-3 hónapos kor a legideálisabb időszak, valamint mikor gyermeke saját akaratból, jókedvűen eljön hozzám az első fülbevalójáért!

Fülbelövés közben

Ékszerválasztás
Vendégeim mindig 50-60 féle fülbevaló fajtából választhatnak stúdiómban. Érkezést követően segítek kiválasztani Önnek, kisbabájának vagy kisgyermekének a legmegfelelőbb ékszert. Ez idő alatt gyermekének kellő ideje marad arra, hogy alkalmazkodjon a környezethez és az esetleges feszült helyzet, leginkább nagyobb (3-4 éves) kislányok esetében, oldódjon.  

PROFI-Tipp: A palettán elhelyezkedő ékszerek mindig másképp mutatnak a fülhöz illesztve, ezért javaslatom, hogy több ékszer megtekintését se zárja ki, mert általában eltér az eredeti elképzeléstől.

Fülbelövés után

Hogyan ápoljuk otthon?
Nagyon fontos a lyukasztást követően a megfelelő ápolás betartása. A lyukasztás után vendégeim egy speciális regeneráló folyadékot kapnak, mellyel elvégezhető az otthoni ápolás. Vendégeim megkapják a megfelelő használati utasítást az otthoni helyes bőrápoláshoz. Előfordul, hogy véletlenül megrántják a fülbevalót, a friss lövést követően, beleakad ruhadarab, játék közben sérül a lyuk. Ez enyhe gyulladást idézhet elő, ebben az esetben nem javaslom az ékszer kivételét. A fület fülbevalóval együtt ápoljuk, Sudocrem (erős hámosító, nyugtató), Tetránkenőcs, Gentamicin (antibakteriális készítmények vény nélkül) használatával.

PROFI-Tipp: Tapasztalatom szerint a fülbevaló heteken át tartó becsületes tekergetése,  Studex® vagy a MediSept™ Ear Care Solution ápoló folyadék rendszeres használata, a belövésre alkalmas Studex fülbevalók több hónapig hordásának betartása, kizárja az eshetőségét a gyulladt folyamatok vagy allergia kialakulásának.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM

+36 30 9031600

Bejelentkezés vagy felmerülő kérdések esetén hívjon bizalommal!
Ha nem ért el, rövid időn belül visszahívom!
Addig is kérném szíves türelmet! Köszönöm!

 • Hévízen:
  H: 8.00-14.00
  K: Zárva
  Sz: 8:30-16:00
  Cs: 8:00-17:00
  P: 8.00-18.00
  Szo, V: Zárva
  Időpont egyeztetés szükséges!

 • +36 30 9031600


 • info(kukac)visage.hu

Üzenetküldés

© 2023 profifulbeloves.hu. Minden jog fenntartva.