Köldökpiercing

Previous Next
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Köldökpiercing

A Medisept® köldöklyukasztó rendszerével 2012 óta végzem a köldök lyukasztását.
Az eljárás teljességgel egyedülállóan biztonságos. Nincs szükség beszúrótűk, branül használatára, mivel az ékszer behelyezése a lövés pillanatában egyből a helyére kerül. Az eljárás steril, gyors és szinte fájdalommentes. A tökéletes mérnöki fejlesztés egy modern, problémamentesen gyógyuló lyukasztást eredményez.

Köldöklyukasztás menete:

A köldök fertőtlenítését követően berajzolom az ékszer legoptimálisabb helyét. Ezt követően belehelyezem a steril köldökkapszulát a köldöklyukasztó rendszerbe, majd egy gyors mozdulattal belövöm. Az nikkelmentes orvosi ékszer egyből a köldökbe kerül, a legkisebb szöveti roncsolást okozva. Vendégeim visszajelzései is alátámasztják, hogy az eljárás enyhe, alig észrevehető fájdalommal jár, vérzés nincs.

MediSept köldöklyukasztó rendszer:

A MediSept lyukasztó készülék a tűvel, branüllel történő lyukasztással ellentétben, egyszerűen és könnyedén egyből behelyezi a köldökékszert. Az köldöklyukasztó készülékbe belehelyezett kapszula által az ékszerhez nem érünk hozzá, így az steril marad. A rendszer precizitása hajszálpontos munkát tesz lehetővé.Köldöklyukasztó kapszulák:

Köldökékszereim a MediSept sterilizált kapszuláiban helyezkednek el, orvosi titánból készültek, Swarovski® kristályos kövekkel. Az ékszer nem okoz allergiát, nikkel-, ólom-, kadmium- és kobaltmentesek. Megfelelnek az EU nikkelrendeletének és az amerikai FDA-irányelveknek is (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerhatóság). Megbízható összetételüknek köszönhetően bátran ajánlom minden érdeklődőnek. A helyes ápolását betartva, a lövés után sem okoz problémát.Köldök utókezelés:

A lyukasztást követően a köldök ápolásáról megfelelő tájékoztatást kapnak vendégeim. Javaslataim alapján a következő helyes tisztántartás és kezelés szükséges:

 • Az ékszer mozgatása mindig tiszta kézzel történjen, amire azért van szükség, hogy a lyukasztást követően kicsapódó vérsavó a lyukból kikerüljön, így az nem irritálja az ékszer helyét.
 • Az köldök ápolását az általam javasolt utókezelő készítményekkel végezze (MediSept Piercing Care Gel, Tetrán kenőcs, Betadine)!
 • A lyuk teljes gyógyulása 2-6 hónap is lehet, csak ezután javaslom az esetleges ékszercserét.
 • Ha a köldök területén a lövést követően gyulladást tapasztal, normális reakcióként tartjuk számon. Ebben az esetben a megfelelő krém gyakori használata segít, de fontos, hogy az ékszert ne vegyük ki!
 • Köldökpiercing nélkül ne hagyja a köldökét, mert a lyuk regenerálódik, akár órákon belül újra benő.
 • Javaslom későbbiekben az ékszer és a köldöklyuk havonkénti tisztítását. A tisztítást követően, azonnal helyezze vissza az ékszert.

Köldökpiercing ár:

A Studex köldöklyukasztó készülékével végzem az ékszer behelyezését.

Az ár tartalmazza:

 • ékszer behelyezése
 • egy darab köldökékszer
 • MediSept Piercing Care Gel -ápológél
 • otthoni ápolási tájékoztatás

ÁRLISTA

Egyéb kérdése esetén keressen elérhetőségeimen, szívesen tájékoztatom!

Skublics Krisztina
kozmetikus, fül-, orr- és köldöklyukasztó szakember
Mobil: + 36 309031-600
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM

+36 30 9031600

Bejelentkezés vagy felmerülő kérdések esetén hívjon bizalommal!
Ha nem ért el, rövid időn belül visszahívom!
Addig is kérném szíves türelmet! Köszönöm!

 • Hévízen:
  H: 8.00-14.00
  K: Zárva
  Sz: 8:30-16:00
  Cs: 8:00-17:00
  P: 8.00-18.00
  Szo, V: Zárva
  Időpont egyeztetés szükséges!

 • +36 30 9031600


 • info(kukac)visage.hu

Üzenetküldés

© 2023 profifulbeloves.hu. Minden jog fenntartva.