Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Korrekció

Üzletemben vendégeimnek lehetősége van a korrekciós lyukasztásra!

Nők, férfiak, gyermekek, csecsemők szülei fordulnak hozzám kétségbeesetten, hogy rossz helyre került a saját vagy gyermekük fülbevalója. Sok esetben előfordul, hogy a karika fülbevalók, nem párhuzamosan, hanem merőlegesen helyezkednek el az arc vonalához képest. Esetlegesen nem tud a páciens fülbevalót hordani, a megnyúlt, átszakadt füllyuk miatt. Öröm számomra, ha segíthetek!

Ha a füllyuk rossz helyen van, a mielőbbi gyógyulás érdekében, javaslom, hogy távolítsák el a fülbevalót. Ezt valamilyen hámosító, gyulladás esetén gyulladáscsökkentő krémmel javaslom kenegetni (Neogranormon, Soudocream, Tetrán kenőcs) míg a panaszok meg nem szűnnek. Ezt követően tudom elvégezni a korrekciós lövést.  
Azonban az Ön által kivett fülbevalót nem tudom visszahelyezni. Üzletemben többféle megbízható zárt rendszerű, steril kapszulás fülbevalók közül választhat. Korrekció esetén a nálam megtalálható közel 50-60 féle fülbevaló közül választhatják ki a legmegfelelőbbet.
Átszakadt, megnyúlt füllyuk esetén, plasztikai beavatkozást javaslok.

PROFI-Tipp  
Ha Ön úgy gondolja korrigáltatná átszakadt, megnyúlt fülcimpáját vagy zavarja fülén az anyajegye, hívjon és segítek egy PROFI ajánlattal.

Skublics Krisztina
kozmetikus, fül-, orr- és köldöklyukasztó szakember
Mobil: + 36 309031-600
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELEM

+36 30 9031600

Bejelentkezés vagy felmerülő kérdések esetén hívjon bizalommal!
Ha nem ért el, rövid időn belül visszahívom!
Addig is kérném szíves türelmet! Köszönöm!

 • Hévízen:
  H, K, CS: 8.30–15.30
  P: 8.30–18.00
  SZ: 8.00–12.00

 • +36 30 9031600

 • Zalaegerszegen:
  Szerdánként bejelentkezés alapján!

 • info(kukac)visage.hu

Üzenetküldés

© 2021 profifulbeloves.hu. Minden jog fenntartva.